לא כל מי שרוצה להכין קפוצ'ינו, אוהב או מצליח להקציף חלב עם הקיטור במכונת האספרסו, יתרה מזאת לא לכל מכונת אספרסו יש צינורית הקצפה.
המקציפים מתחלקים ל-2 קטגוריות:
- מקציפים קרים - כאלו שנדרש לחמם את החלב טרם ההקצפה.
- מקציפים מחממים - כאלו שגם מקציפים וגם מחממים את החלב בו זמנית.
המקציפים מתחלקים ל-2 קטגוריות:
- מקציפים קרים - כאלו שנדרש לחמם את החלב טרם ההקצפה.
- מקציפים מחממים - כאלו שגם מקציפים וגם מחממים את החלב בו זמנית.
לא נמצאו מוצרים