עיבוד אנארובי אלכוהולי

Anaerobic Alcoholic Fermentation
תסיסה אלכוהולית, המכונה גם תסיסת אתנול, היא תהליך ביולוגי שבו סוכר הופך לאלכוהול ולפחמן דו חמצני. שמרים אחראים לתהליך זה, ואין צורך בחמצן, מה שאומר שתסיסה אלכוהולית היא תהליך אנאירובי.
הקפה הזה נקטף בקטיף ידני ואז מתסיסים את הפירות בתוך שקיות grain pro למשך 6 ימים עד שהסוכרים הופכים לאלכוהול.
לאחר מכן הקפה מונח לייבוש על מיטות אפריקאיות.
לקפה ארומה חזקה מאד, גוף חזק.
החמיצות בינונית מאוזנת עם מתיקות מורכבת.
הטעם מורכב מאד וניתן לחוש בפירות, סוכריות, מסטיק ושוקולד.
הקפה מתוק ומאוזן ושארית הטעם מתובלת וארוכה מאד.
קדימה מהו קפה חזק ואיך מודדים אותו

השאירו תגובה

תגובות חייבות לעבור אישור לפני פרסום באתר

שדה חובה

x

x
×