מייל חודשי - רשימת המיילים החודשיים
שטרנ'ס קפה בע"מ שולחת ללקוחות רשומים מיילים עם מבצעים ועוד.
לשטרנ'ס קפה יש חוג לקוחות רחב הרשומים לקבלת המיילים שלנו.
אנו מאמינים, שבנוסף למבצעים חשוב ליידע את הלקוחות בחידושים בענף ובעולם הקפה.
לשם כך אנו שולחים מידי חודש ב-15 לחודש ירחון הכולל: מאמר מערכת, חדשות הקפה בעולם, מה חדש בחנות, ומבצע מיוחד למקבלי המייל.
לרישום לקבלת המיילים יש להרשם כאן*: הסכמה לקבלת מייל
* תוכלו להסיר את שמכם מרשימת התפוצה בכל עת ע"י סימון להסרה במייל עצמו.
להלן ארכיון הירחונים שנשלחו.

שנה  חודש מאמר מערכת
2024 פברואר כמה זמן קפה מחזיק מעמד?
2024 ינואר סכינים שטוחות או קוניות?
2023 דצמבר קפה ייחודי - Specialty Coffee
2023 נובמבר 10 השיפורים הקטנים באספרסו
2023 אוקטובר במקום ירחון אוקטובר - מסר אישי
2023 ספטמבר מחיר הקפה לא ירד בקרוב
2023 אוגוסט אלו 6 מכשירי Pour Over הטובים ביותר
2023 יולי יחס הקפה למים
2023 יוני מה זה קפה לורינה?
2023 מאי קפה אורגני - למה ואיך?
2023 אפריל טעימת קפה - Cupping
2023 מרץ ראש חליטה רווי (Saturated Group Head)
2023 פברואר כיוון המטחנה, מציאות ובעיות
2023 ינואר ברית יערות הגשם - The Rainforest Alliance
2022 דצמבר שובר וואקום - Vacuum Breaker
2022 נובמבר מקינטה, היחס הנכון
2022 אוקטובר סקירת מכונת הקפה ECM CASA V
2022 ספטמבר כמה זמן לוקח להכין כוס קפה בבית קפה.
2022 אוגוסט מטחנת מנה יחידה – Single Dose
2022 יולי פגמים בקפה ירוק
2022 יוני הקרמה באספרסו
2022 מאי האם אפשר לגדל עצי קפה ביפן?
2022 אפריל קפסולות או פולי קפה, מה מומלץ?
2022 מרץ מטחנה - סכינים קרמיים או ממתכת?
2022 פברואר תיעול או Channeling מה זה?
2022 ינואר טעם הקפה
2021 דצמבר טעם הקפה בהתאם לרמת הקליה
2021 נובמבר עיבוד דבש (Honey Processed Coffee)
2021 אוקטובר מהו קפה אקסלסה (Excelsa)
2021 ספטמבר מיצוי הקפה - Coffee Extraction
2021 אוגוסט רובוט קפבלט
2021 יולי שיטת קפיטלי ®Caffitaly 
2021 יוני הקשר בין טחינה לקלית קפה
2021 מאי סלסלת לחץ מול סלסלה רגילה
2021 אפריל קפה לואק - Kopi Luwak
2021 מרץ הגל הרביעי
2021 פברואר ביאנקה החדשה והמפתיעה של Lelit
2021 ינואר החדשה המפתיעה של Crem
2020 דצמבר שטיפת קירור - cooling flush
2020 נובמבר שטיפה נגדית - Back Flush
2020 אוקטובר הזרקה ראשונית - Pre Infusion
2020 ספטמבר מרככי מים - מי צריך? ומה עדיף?
2020 אוגוסט חידושים במכונות האספרסו המקצועיות
2020 יולי מי בכלל צריך מטחנה קפה ידנית?
2020 יוני עיבוד בשיטה אנארובית או תסיסה מופחתת חמצן
2020 מאי דוחסנים, איזה? ולמה?
2020 אפריל סיווג הקפה
2020 מרץ הקפה בסין
2020 פברואר חוקן קפה
2020 ינואר האם קפה טרי טעים יותר מקפה מותגים שעומד על המדף
2019 דצמבר השפעת המים על טעם הקפה
2019 נובמבר מחלק מנות - למה ומתי?
2019 אוקטובר ראש E61
2019 ספטמבר איך משפיע טמפרטורת החליטה על טעם האספרסו?
2019 אוגוסט טחינת קפה בבית
2019 יולי זן יחיד Single Origin
2019 יוני קפה ייחודי (המשך) - specialty coffee
2019 מאי שיטת חימום במכונות אספרסו
2019 אפריל קפה נטול קפאין
2019 מרץ ידית חתוכה Botomless
2019 פברואר שאריות טחינה Retention
2019 ינואר הגל השלישי
2018 דצמבר קפה ייחודי Speciallity Coffee
2918 נובמבר אליפויות קפה בעולם
2018 אוקטובר קורסים בעולם הקפה
2018 ספטמבר איכות המים בישראל
2018 אוגוסט איך לשמור קפה נכון
2018 יולי קפה ובריאות
2018 יוני למה לקלות קפה בבית?
2018 מאי משקאות קפה קרים
2018 אפריל קפה פילטר
2018 מרץ מה משפיע על טעם האספרסו
2018 פברואר סחר הוגן - Fair trade coffee
2018 ינואר ננופרסו, עולם חדש של אספרסו
2017 דצמבר עיבוד קפה - Coffee Processing
2917 נובמבר טעימת קפה - Cupping
2017 אוקטובר חליטה קרה - Cold Brew
2017 ספטמבר אירופרס - Aeropress
2017 אוגוסט מקינטה - Moka Pot
2017 יולי פלנג'ר - French Press
 
להלן קישור לארכיון המיילים בהתאם לתאריך:
 

12/2016 11/2016 10/2016 9/2016 8/2016 7/2016 6/2016 5/2016 4/2016 3/2016 2/2016 1/2016

12/2015 11/2015 10/2015 9/2015 8/2015 7/2015 6/2015 5/2015 4/2015 3/2015 2/2015 1/2015

 
© זכויות יוצרים – כל הזכויות שמורות למחברים ויוצרי האתר – שטרנ'ס קפה בע"מ
תוכן המיילים הינו מקורי או בעל אישורים מתאימים. מותר להשתמש, להעתיק, לשכפל או להעביר לצד שלישי את המיילים או קטעים מהם, כל עוד מציינים את המקור שטרנ'ס קפה בע"מ
Mailירחון שטרנ'ס קפה בע"ממדריך הקפהמייל חודשי

השאירו תגובה

כל התגובות עוברות אישור לפי פרסום