מדחום חלב נועד לעזור למשתמש להקציף חלב לטמפרטורה מושלמת, כדי להשיג הקצפה אידאלית לכוס קפוצ'ינו מושלמת.
בשימוש נכון מפסיקים להקציף בטמפרטורה של כ- 40 מעלות צלזיוס ולאחר מכן ממשיכים לחמם את החלב לפמפרטורה שבין 60° -70° מעלות צלזיוס.
ברוב המדחומים יש לשונית (קליפ) כדי להתמיד אותו לשולי קנקן ההקצפה.
בשימוש נכון מפסיקים להקציף בטמפרטורה של כ- 40 מעלות צלזיוס ולאחר מכן ממשיכים לחמם את החלב לפמפרטורה שבין 60° -70° מעלות צלזיוס.
ברוב המדחומים יש לשונית (קליפ) כדי להתמיד אותו לשולי קנקן ההקצפה.