קולקציה: מדחומים לחלב

מדחום חלב נועד לעזור למשתמש להקציף חלב לטמפרטורה מושלמת, כדי להשיג הקצפה אידאלית לכוס קפוצ'ינו מושלמת.
בשימוש נכון מפסיקים להקציף בטמפרטורה של כ- 40 מעלות צלזיוס ולאחר מכן ממשיכים לחמם את החלב לפמפרטורה שבין 60° -70° מעלות צלזיוס.
ברוב המדחומים יש לשונית (קליפ) כדי להתמיד אותו לשולי קנקן ההקצפה.
מחיר איפוס
0
59
מחיר: ₪ 0 עד ₪ 59
מיון ע"י
סינון ומיון
סינון ומיון

מחיר
מותג / יצרן
סוג מוצר