להלן ריכוז של כל הכתבות בבלוג "מאמרים על קפה"
כל הפוסטים נכתבו ע"י שטרנ'ס קפה בע"מ
הכותבים הם שלמה שטרן, מחבר הספר מדריך הקפה וצדוק אשר המומחה בקליית קפה
המידע שנכתב בפוסטים השונים נכתב על סמך הידע האישי שלנו ואין בו המלצה כלשהי. ניתן להעתיק אותו עם צייון המקור.
כדי להקל על המשתמשים למצוא כתבה מסוימת, הכנו רשימה של כל הכתבות בבלוג. הכותבים הם שלמה שטרן, מחבר הספר מדריך הקפה וצדוק אשר המומחה בקליית קפה
המידע שנכתב בפוסטים השונים נכתב על סמך הידע האישי שלנו ואין בו המלצה כלשהי. ניתן להעתיק אותו עם צייון המקור.
אפשר כמובן לעשות חיפוש אחרי נושא או כתבה בשורת החפוש למעלה.
- מלון מונחים - Glossary
- תשובות לשאלות נפוצות - FAQ
- הפרכת מיתוסים נפוצים על הקפה
- ערביקה מול רובוסטה
- כיצד לבחור פולי קפה ירוקים?
- סיווג קפה - Classification
- ההיסטוריה של הקפה
- הגל השלישי בקפה
- הגל הרביעי של הקפה
- טעימת קפה - Cupping
- טעמי הקפה - Coffee Taste
- השפעת גובה גידול הקפה על טעמו
- השפעת הקליה על טעם הקפה
- טחינת קפה - Grinding coffee
- מה זה קפה ירוק? מה הם פולי קפה ירוקים?
- שטרנ'ס קפה בע"מ
- לאטה ארט, ציורים על הקפה - Latte Art
- קפאין
- קפה נטול קפאין
- מקור יחיד (Single Origin) לעומת תערובות (Blend)
- קליית קפה - Roasting Coffee
- שיטות להכנת קפה (לא אספרסו)
- עיבוד הקפה - coffee processing
- עיבוד בשיטת הדבש - Honey Processing
- שיטת העיבוד הקילוף הרטוב
- עיבוד אנארובי - Anaerobic fermentation
- קפה לואק (Copi Luwak)
- הקצפת חלב
- שמירת הקפה
- אליפויות ותחרויות בעולם הקפה
- חוקן קפה
- המסחר בקפה בעולם
- מחיר הקפה בבורסת ניו יורק