מאמרים על קפה
- הכל
- 20-רשימת הכתבות
- 21-מילון מונחים
- 22-תשובות לשאלות נפוצות
- 23-קפאין
- 24-ערביקה מול רובוסטה
- 25-עיבוד הקפה
- 26-הגל השלישי בקפה
- junm
- Pour Over
- SCA
- איך מודדים גודל של פולי קפה ירוקים
- אליפויות ותחרויות בעולם הקפה
- ארגון הקפה סחר הוגן.
- גיישה
- ההיסטוריה של הקפה
- המסחר בקפה בעולם
- הקצפת חלב
- הקשר בן קליה לטחינת הקפה
- השפעת גובה גידול הקפה על טעמו
- השפעת הקלייה על טעם הקפה
- חומצה אצטית
- חומצה זרחתית
- חומצה כלורוגנית
- חומציות בקפה
- חומצת חלב
- חומצת לימון
- חוקן קפה
- טחינת הקפה
- טעימת קפה - Cupping
- טעמי הקפה
- כיצד בוחרים קפה ירוק
- כמה זמן מחזיק קפה?
- לאטה ארט
- מבחן זוגות
- מבחן חוש הריח
- מהו קפה חזק ואיך מודדים אותו
- ניטרו
- סיווג הקפה
- עיבוד בשיטה אנארובית
- פולי קפה שמנוניים
- פיברי
- ציון לקפה
- ציורים על הקפה
- קליה בהירה או כהה - איפה יש יותר קפאין?
- קליית הקפה
- קפה בשמן זית
- קפה ירוק
- קפה לואק (Copi Luwak)
- קפה נטול קפאין
- שיטות אחרות להכנת קפה - לא אספרסו
- שמירת הקפה
- תסיסה בחביות רום
- תפוקת המיצוי
הכל 20-רשימת הכתבות 21-מילון מונחים 22-תשובות לשאלות נפוצות 23-קפאין 24-ערביקה מול רובוסטה 25-עיבוד הקפה 26-הגל השלישי בקפה junm Pour Over SCA איך מודדים גודל של פולי קפה ירוקים אליפויות ותחרויות בעולם הקפה ארגון הקפה סחר הוגן. גיישה ההיסטוריה של הקפה המסחר בקפה בעולם הקצפת חלב הקשר בן קליה לטחינת הקפה השפעת גובה גידול הקפה על טעמו השפעת הקלייה על טעם הקפה חומצה אצטית חומצה זרחתית חומצה כלורוגנית חומציות בקפה חומצת חלב חומצת לימון חוקן קפה טחינת הקפה טעימת קפה - Cupping טעמי הקפה כיצד בוחרים קפה ירוק כמה זמן מחזיק קפה? לאטה ארט מבחן זוגות מבחן חוש הריח מהו קפה חזק ואיך מודדים אותו ניטרו סיווג הקפה עיבוד בשיטה אנארובית פולי קפה שמנוניים פיברי ציון לקפה ציורים על הקפה קליה בהירה או כהה - איפה יש יותר קפאין? קליית הקפה קפה בשמן זית קפה ירוק קפה לואק (Copi Luwak) קפה נטול קפאין שיטות אחרות להכנת קפה - לא אספרסו שמירת הקפה תסיסה בחביות רום תפוקת המיצוי
מהו קפה חזק ואיך מודדים אותו
Shlomo Stern
מהו קפה חזק?
לטעום קפה, ולזהות את הטעמים השונים בו דורש מיומנות, אבל דבר אחד שבו אנשים טועמים קפה ומרגישים זה את "חוזק הקפה".
-- פוסט זה נכתב ...