קשה לכם להחליט? מתלבטים? תמיד תוכלו להתייעץ עם המומחים בשטרנ'ס קפה ולרכוש במקום את המטחנה המתאימה לכם צור קשר.
טחינת תבלינים אינה דומה לטחינת פולי קפה. פולי קפה הם פריכים, ומתנפצים בקלות.
חלק גדול מהתבלינים הם יותר שמנוניים, דביקים, קשים ומתנהגים בצורה שונה. אין טחינת פרג, דומה לטחינת שומשום.
למעשה אין הרבה מטחנות מסוגלות לטחון את כל סוגי התבלינים.
המטחנות המומלצות הן.
מכתש ועלי | הטחינה הטובה ביותר לתבלינים היא מכתש ועלי. שימוש במכתש ועלי מפורר את הגרגרים לגודל המתאים. היתרון של המכתש והעלי שהחומר הנטחן לא מתחמם. הבעיות: דורש עבודה, כח וסבלנות. לא מתאים לגרגרים קשים, למשל גרגרי חומוס. הטחינה לא אחידה. | ![]() |
מטחנת להבים, |
חשוב לציין - מטחנת להבים לא מסוגלת לטחון חומרים קשים מאד והיא עלולה להישבר |
![]() |