מאמרים על קפה
עיבוד קפה - coffee processing
לאחר שקוטפים את פרי הקפה מגיע שלב עיבוד הקפה.
שלב העיבוד הוא השלב מרגע הקטיף, דרך הוצאת הפולים (החרצנים) מהפרי ועד שהם יבשים ומוכנים למסחר ולקליה.
שלב העיבוד משפיע רבות על טעם הקפה. וקולי הקפה בעולם מקפידים לדעת לא רק סוג הקפה, גם מה הייתה שיטת העיבוד שלו.
שלב העיבוד הוא השלב מרגע הקטיף, דרך הוצאת הפולים (החרצנים) מהפרי ועד שהם יבשים ומוכנים למסחר ולקליה.
שלב העיבוד משפיע רבות על טעם הקפה. וקולי הקפה בעולם מקפידים לדעת לא רק סוג הקפה, גם מה הייתה שיטת העיבוד שלו.