קפסולות הקפה כבר הפכו לחלק משמעותי ממשקאות הקפה שאנו שותים, זאת עובדה.
מדוע הפכו הקפסולות כה פופולריות? הסיבה הסבירה (מלבד הטעם) היא הפשטות והמהירות.
אנשים תמיד חיפשו פתרון למהירות ולפשטות וזו הסיבה להצלחת הקפה הנמס. שמים כפית קפה נמס בכוס, מוסיפים מים חמים, ואופס יש לנו קפה.
והנה הגיעה המהפכה - שמים קפסולה, לוחצים על כפתור ואופס יש לנו אספרסו.
נכון, המנה קטנה יותר, אבל זריקת הקפאין שווה את זה.
קפסולות מאפשרות סוג מסויים של משקאות - משקאות מבוססות אספרסו.
הרבה מקומות ממשיכים לשתות משקאות מבוססות קפה טחון בצורות שונות כגון, בוץ, טורקי, פילטר, מקינטה, פלנג'ר, ארופרס ועוד.
להלן ההבדל בין קפה טחון לאספרסו מול קפסולות.
הרבה מקומות ממשיכים לשתות משקאות מבוססות קפה טחון בצורות שונות כגון, בוץ, טורקי, פילטר, מקינטה, פלנג'ר, ארופרס ועוד.
להלן ההבדל בין קפה טחון לאספרסו מול קפסולות.