מאמרים טכניים הכל אחריות ותיקון מכונות אספרסואיך מודדים את קוטר הדוחסן הנדרשאיכות המים בישראלדוחסן (Tamper) - מדוע?המרת מידותהמשאבה במכונות אספרסוהסרת אבנית ממכונת דוד יחידחומרים להסרת אבניתמדידת חלקקי קפה טחוןמה זה בקר PIDמה זה ראש E61מים קשים ומים רכיםמקציף חלב אינדוקציהמרככים - פילטרים למניעת אבניםקוטרי ידיות של מכונות אספרסורמת חומציות המים - PHרשימת הכתבות הטכניותשובר וואקום - Vacuum Breakerשיטות חימום במכונות האספרסושסתום תלת כיווני - three Way Solenoid Valve רמת חומציות המים - PH קטגוריות הכל אחריות ותיקון מכונות אספרסו איך מודדים את קוטר הדוחסן הנדרש איכות המים בישראל דוחסן (Tamper) - מדוע? המרת מידות המשאבה במכונות אספרסו הסרת אבנית ממכונת דוד יחיד חומרים להסרת אבנית מדידת חלקקי קפה טחון מה זה בקר PID מה זה ראש E61 מים קשים ומים רכים מקציף חלב אינדוקציה מרככים - פילטרים למניעת אבנים קוטרי ידיות של מכונות אספרסו רמת חומציות המים - PH רשימת הכתבות הטכניות שובר וואקום - Vacuum Breaker שיטות חימום במכונות האספרסו שסתום תלת כיווני - three Way Solenoid Valve רמת חומציות המים - PH Shlomo Stern הגדרות: חומצה: חומר המשחרר יוני מימן בתמיסה. בסיס: חומר המסוגל לקשור יוני מימן חופשיים ובצורה כזו "להעלים" אותם מהתמיסה. PH: סולם המבטא את ריכו...